Rätt däck och fälg till din Toyota

Vi hjälper dig att göra rätt val av däck och fälg till din Toyota. Oavsett om du behöver nya sommardäck eller vinterdäck har vi kunskapen och erfarenheten om vad som passar bäst för just din bil.

Däckhotell

Vi gör ditt bilägande enkelt och bekvämt. Hos oss förvaras däcken tryggt och säkert. Vi kontrollerar däcken, tvättar dem och när det är dags får du ett tidsbokat hjulskifte. Kontakta gärna oss för bokning av däckhotell.

Punktering

Många punkteringar går att laga. Snabbt och till en rimlig kostnad. Vänd dig till oss så hjälper vi dig så snart vi kan. Om du skulle upptäcka att det sitter en skruv, spik etc i däcket, låt det sitta kvar. Vi tar bort det i samband med lagningen.

Hjulinställning

Sliter dina däck snett eller upplever du något annat problem? Till oss kan du vända dig för en tillförlitlig och anpassad hjulinställning på din Toyota.

TPMS/TPWS-lampan

TPMS och TPWS står för Tire Pressure Monitoring/Warning System och är ett tryckövervakningssystem för däck. Systemet bevakar lufttrycket i däcken och säkerställer att det är rätt. Har du skiftat hjul kan TPMS/TPWS-lampan behöva släckas. Instruktioner för detta finner du här. Om lampan börjar lysa trots att du inte skiftat hjul kan det bero på förändringar i däckets lufttryck. Kontrollera så du inte har punktering på något däck. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Skicka in din förfrågan så återkopplar vi så snart vi kan.

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt efternamn
Telefon validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltig e-postadress
Välj en anläggning
Välj ett ärende
Ange registreringsnummer validation-icon validation-icon Regnummer ska vara sex tecken utan mellanslag
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn

Begäran misslyckades, se till att alla obligatoriska fält är ifyllda och skicka igen.

success-icon
Ditt meddelande har skickats