Just nu söker vi...

… inte aktivt efter en ny arbetskompis. Men vi är alltid nyfikna på ambitiösa och positiva människor. Skicka gärna in en ansökan och berätta vad du skulle kunna bidra med hos oss. Mejla din ansökan till VD David Svanborg via mejl david.svanborg@toyotaorebro.se.

Om Toyota Örebro

Vi älskar bilar. Men ännu mer älskar vi människor. Vi vill att man ska trivas hos oss – både som kund och som medarbetare. Därför jobbar vi efter Toyota Way som värdesätter utmaningar, ständig utveckling och respekt.

 

Toyota Örebro är Sveriges äldsta återförsäljare av Toyota. 1971 startade vi verksamheten, då i en lokal på Kungsgatan i centrala Örebro. Nu finns och trivs vi i moderna lokaler i Lillån, strax norr om Örebro. Vi är en komplett fullserviceanläggning med försäljning, verkstad, bilplåt, reservdelar, tillbehör, däckhotell och bilrekond.

Toyota är en av världens största biltillverkare med drygt 10 miljoner producerade bilar om året. Toyota är också världsledande inom miljöteknik och har som enda biltillverkare tilldelats FN:s miljöpris.