Hero slide image Article banner

Vi söker ny arbetskamrat!

Försäljningen av nya Toyotabilar går fantastiskt bra! De flesta bilarna är av typen elhybrid och därmed ökar behovet av välutbildad servicemarknadspersonal som är intresserad av ny utveckling och ny teknik. Just nu söker vi efter en ny arbetskamrat som passar in på följande beskrivning:

 

Glas-/skadetekniker

Vi söker dig som har utbildning och gedigen erfarenhet från alla jobb inom bilglas och bilskador. Du blir en av tre skadetekniker och kommer vara den som i första hand jobbar med bilglas och konfigurering av säkerhetssystem. Tjänsten avser heltid.

Frågor kring tjänsten besvaras av VD David Svanborg, tel 019-308704. Ansökan skickas till david.svanborg@toyotaorebro.se och vi rekryterar löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Toyota Örebro

Vi älskar bilar. Men ännu mer älskar vi människor. Vi vill att man ska trivas hos oss – både som kund och som medarbetare. Därför jobbar vi efter Toyota Way som värdesätter utmaningar, ständig utveckling och respekt.

Toyota Örebro är Sveriges äldsta återförsäljare av Toyota. 1971 startade vi verksamheten, då i en lokal på Kungsgatan i centrala Örebro. Nu finns och trivs vi i moderna lokaler i Lillån, strax norr om Örebro. Vi är en komplett fullserviceanläggning med försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelar, tillbehör, däckhotell och bilrekond.

Toyota är en av världens största biltillverkare med drygt 10 miljoner producerade bilar om året. Toyota är också världsledande inom miljöteknik och har som enda biltillverkare tilldelats FN:s miljöpris.