Toyota Örebro/Lexus Örebro söker just nu två nya medarbetare.

Tjänsterna omfattar arbetsuppgifter inom reception och biladministration men även proaktiv servicebokning och rollen som hallvärd/hallvärdinna.

Tjänsterna är heltid med arbetstid vardagar.

Tidigare erfarenhet av biladministration och affärssystemet Kobra är meriterande men inget krav.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Eventuella frågor angående tjänsterna besvaras av VD David Svanborg dit du också kan skicka din ansökan. Se kontaktuppgifter nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktuppgifter:

David Svanborg, VD

E-post: david.svanborg@toyotaorebro.se

Tel: 019-308704

Om Toyota Örebro

Vi älskar bilar. Men ännu mer älskar vi människor. Vi vill att man ska trivas hos oss – både som kund och som medarbetare. Därför jobbar vi efter Toyota Way som värdesätter utmaningar, ständig utveckling och respekt.

Toyota Örebro är Sveriges äldsta återförsäljare av Toyota. 1971 startade vi verksamheten, då i en lokal på Kungsgatan i centrala Örebro. Nu finns och trivs vi i moderna lokaler i Lillån, strax norr om Örebro. Vi är en komplett fullserviceanläggning med försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelar, tillbehör, däckhotell och bilrekond. Vi säljer drygt 1 200 bilar per år och är totalt 43 anställda.

Toyota är en av världens största biltillverkare med drygt 10 miljoner producerade bilar om året. Toyota är också världsledande inom miljöteknik och har som enda biltillverkare tilldelats FN:s miljöpris.