Just nu söker vi efter en ny arbetskamrat som passar in på följande beskrivning:

Vi söker en rekonditionerare

Du som söker bör ha branscherfarenhet och vara van vid att ta eget ansvar. Tjänsten är 100% och arbetstiden är vardagar, 7-16 alt 8-17, med tillträde så snart som möjligt. Du kompletterar vårt team som idag består av 2 st rekonditionerare.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av servicemarknadschef Peter Magnusson eller VD David Svanborg dit du också kan skicka din ansökan. Se kontaktuppgifter nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter:

Peter Magnusson, Servicemarknadschef

E-post: peter.magnusson@toyotaorebro.se

Tel: 019-308713

 

David Svanborg, VD

E-post: david.svanborg@toyotaorebro.se

Tel: 019-308704

Om Toyota Örebro

Vi älskar bilar. Men ännu mer älskar vi människor. Vi vill att man ska trivas hos oss – både som kund och som medarbetare. Därför jobbar vi efter Toyota Way som värdesätter utmaningar, ständig utveckling och respekt.

Toyota Örebro är Sveriges äldsta återförsäljare av Toyota. 1971 startade vi verksamheten, då i en lokal på Kungsgatan i centrala Örebro. Nu finns och trivs vi i moderna lokaler i Lillån, strax norr om Örebro. Vi är en komplett fullserviceanläggning med försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelar, tillbehör, däckhotell och bilrekond. Vi säljer drygt 1 200 bilar per år och är totalt 43 anställda.

Toyota är en av världens största biltillverkare med drygt 10 miljoner producerade bilar om året. Toyota är också världsledande inom miljöteknik och har som enda biltillverkare tilldelats FN:s miljöpris.