Inbyteskampanj vid köp av elhybrid

10 års batterigaranti. Alltid laddad. Aldrig några sladdar.

Vi väljer friskare luft – Vi väljer Toyota elhybrid
Nu har vi gjort det extra förmånligt för dig som vill byta din bil mot en ny elhybrid.
Med kampanjpriser och extra inbytesvärde på alla våra elhybrider kan du nu spara upp till 36.000 kronor*!

Att köra elhybridbil är enkelheten själv, det är bara att hoppa in och köra i väg
Alla våra elhybridbilar är lika enkla att köra som vilken konventionell bil som helst. Men det hörs inget när du trycker på startknappen. Alla elhybrider har automatlåda och själva hybridsystemet sköter sig självt. Du behöver bara lägga i Drive-läget och trycka på gaspedalen för att glida i väg — lika tyst som utsläppsfritt.
Våra elhybrider tillhör de mest utsläppssnåla bilarna i sina respektive segment och till skillnad från dieselbilar ger de ifrån sig mycket låga halter av kväveoxider.

Toyota RAV4

Kampanjpris från: 315.900 kr
Extra i inbyte för din bil: 20.000 kr

Toyota RAV4 Elhybrid har en lika kraftfull som elegant framtoning och passar utmärkt i alla miljöer och sammanhang, både privat och i tjänsten.

Toyota Prius

Pris från: 285.900 kr
Extra i inbyte för din bil: 15.000 kr

Ikonen Prius som varit i täten sedan 1997.
Nu är den snabbare, effektivare och tystare än någonsin.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2018, och kan inte kombineras med övriga rabatter eller avtal. Kampanjpris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Erbjudandet om extra inbyte gäller alla Prius, Prius+, Prius Plug-in samt RAV4 elhybrid. För specifika villkor per modell se respektive kampanj. Med reservation för ev. tryckfel och prisförändringar. Erbjudandet om extra inbyte gäller för privat t.o.m. 30 juni 2018. Erbjudandet gäller ej för Toyota Flex Privatleasing.